Workshops, oplæg og jobcaféer i Min A-kasse på Sjælland 2019

Min A-kasse sætter ekstra fokus på både fremtidens arbejdsmarked, dine fysiske og virtuelle netværk, iværksætteri og naturligvis din trivsel og arbejdsglæde som jobsøger her i 2019.
Vi inviterer dig til at deltage i arrangementer om alt fra hvordan du håndterer stress og får mere energi i jobsøgningen til håndtering af jobsamtalen, præsentationsteknik og hvordan du får mest
ud af både dine fysiske og virtuelle netværk.

Sådan tilmelder du dig
Se vores arrangementer nedenfor og tilmeld dig via selvbetjeningen. Vælg fanen job og møder, derefter AK-booking og klik på Jobcafé under adressen på den enkelte jobcafé.
Her kan du vælge den eller de jobcaféer, du har lyst til at deltage i. Når alle pladser er optagede, vil det være umuligt at booke. Tilmelder du dig et arrangement, men fortryder, så husk at slette din de tilmelding, så en anden kan få din plads.

Har du spørgsmål til arrangementerne er du velkommen til at kontakte Dorthe Nobourg på telefon 70 12 37 82.

Vi glæder os til at se dig! 

I foråret 2019 har vi planlagt følgende arrangementer:

 

Vi er netop igang med at planlægge, hvilke arrangementer, vi skal afholde i Valby. Har du gode idéer til foredragsholdere eller måske en workshop? Så skriv det endelig til Ane, kommunikations- og marketingkonsulent i Min A-kasse;

  

-------------------------------------------------

Vi har tidligere holdt følgende foredrag og workshops på Sjælland

SENIORER PÅ ARBEJDSMARKEDET – DET ER ALDRIG FOR SENT (for 50+)

Det kan i dag være alt for tidligt at tale om ”senior” når man er 50 eller 55. Der er nemlig stadig mange år tilbage på arbejdsmarkedet. Men som ledig senior oplever du måske alligevel, at det kan være noget af en kamp at komme ind på arbejdsmarkedet igen, hvis først du har mistet dit job. Du får utallige afslag og føler du er kommet i klemme på et arbejdsmarked, der favoriserer de yngre. Dette på trods af, at du har lang erfaring og mange kompetencer og tilbagetrækningsalderen i øvrigt er stadigt stigende. Giv ikke op! Flere og flere seniorer kommer i arbejde igen og noget kan du selv gøre. Kom til møde i Min A-kasse og mød Seniorerhverv, der vil fortælle om, hvordan du kan styre din jobsøgning i stedet for at lade dig styre af den – og af andre. Vi vil også komme ind på, hvor du kan hente inspiration, finde og møde arbejdsgivere samt hvordan du bedst muligt kan forberede dig. Til slut vil vi komme ind på, hvordan du bevarer din mentale energi, selvom du måske synes, at det hele ser håbløst ud. Der er rig mulighed for at stille spørgsmål netværke med andre seniorer.

Tid og sted: Mandag d. 3. juni. Kl. 10.00 – 12.00, Ramsingvej 28a, 2500 Valby

Tilmelding på www.miaonline.dk

Der er 20 pladser der fordeles efter først til mølle

 

 

VIDEOANSØGNING – HVORDAN GØR MAN DET?

At bruge video i ansøgningsprocessen er stadig nyt, men det bliver mere og mere udbredt og er kommet for at blive. Men hvordan gør man det? Hvordan laver man en video, der bedst muligt understøtter den traditionelle ansøgning og CV? Hvad skal den indeholde? Og hvad skal man dog bruge det til? Det får du styr på i dette oplæg af Karina Borgen Larsen fra virksomheden Play Apply, der har speciale i video ansøgninger og video CV. Gennem dette oplæg vil Karina give dig tips og tricks til, hvordan du laver en god videoansøgning – for en videoansøgning giver dig mulighed for at sætte ord på dine kompetencer og tale direkte til arbejdsgiveren.

Tid og sted: Torsdag d. 16. maj 10.00 – 12.00, Ramsingvej 30, 2500 Valby.

Tilmelding på www.miaonline.dk

Der er 50 pladser der fordeles efter først til mølle

DIT PROFESSIONELLE BUSINESS PORTRÆT

Dit profilfoto på dit CV og på LinkedIn skal være fototeknisk i orden og være taget til anledningen – altså ikke en selfie eller et hvor du står med en drink i hånden eller på terrassen i sommerhuset. Og så skal du ikke se væsentlig anderledes ud, end du vil gøre, når du ankommer til en jobsamtale. Alt det ved du faktisk godt, men det er dyrt at få taget et billede hos en fotograf, især når man er på dagpenge. Fortvivl ikke, for nu tilbyder Min A-kasse, at du kan blive fotograferet gratis! I første omgang kan vi tilbyde 18 medlemmer at få taget et professionelt billede af en professionel fotograf. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig på denne mailadresse  og køre en tur til Valby. Er der interesse for dette tilbud, vil vi tilbyde det igen på et senere tidspunkt i 2019. De 18 pladser fordeles efter først til mølle princippet, men det er en betingelse, at du er ledig på tidspunktet for fotograferingen.

Tid og sted: Torsdag d. 16. maj i tidsrummet 12.00 – 15.00 (du får en individuel tid på mail, når du tilmelder dig), Ramsingvej 30, 2500 Valby.

Tilmelding på www.miaonline.dk

Der er 18 pladser der fordeles efter først til mølle

DESIGN DIT LIV

En ny trend har set dagens lys. Nu skal du ikke længere forme din karriere, men designe dit liv. Arbejdsmarkedet i dag handler meget om, hvor meget du kan udholde og om hvordan dit jobliv og karriere skal forme sig. Men det er måske snart fortid. I stedet er fokus ved at flytte sig til, at der er mange måder at leve sit liv på og endnu flere måder at forme sin karriere på. Du hverken kan eller skal leve op til andres forventninger. Vi er alle unikke og passer ikke nødvendigvis ned i de samme kasser. Vi har fået større behov for at stille spørgsmål og flere og flere af os ønsker en mening med både vores liv og arbejdsliv. Vi ønsker at skabe rammerne for vores egen tilværelse og fremtiden skal derfor designes med blik for det hele liv og det faktum at forandring og evnen til at forny sig er et must.

Denne workshop tager derfor ikke udgangspunkt i, hvordan du lander dit næste job eller hvordan du kan forme og planlægge din karriere de næste 5 år. I stedet tager vi udgangspunkt i dine ønsker, motivation og drømme. Du kan nemlig godt tillade dig selv at tænke ud af de vante rammer og glemme alt og dine egnes og andres forventninger til dig. Og stil så dig selv spørgsmålet: Er du tro mod dine egne værdier og drømme?

Tid og sted: Onsdag d. 29. maj, kl. 13.00 – 16.00, Ramsingvej 28a, 2500 Valby

Tilmelding på www.miaonline.dk

Der er 20 pladser der fordeles efter først til mølle.

 

TIME FOR CHANGE? MED EN LILLE INDSATS KAN VI SKABE ET STORT UDBYTTE

- Om kommunikation og personlig performance v. Else Qualmann

Er du utryg eller urolig, når du skal til en jobsamtale? Vil du gerne blive tydeligere i dit budskab og brænde igennem med personlig gennemslagskraft? Så brug nogle timer i selskab med Min A-kasse og få tips og tricks af Else Qualmann. Else er skuespiller, instruktør og performancecoach og underviser i kommunikation, læring og personlig performance. Hun har tidligere været tilknyttet Det Kongelige Teater og har i over 25 år arbejdet med at se potentialer og ressourcer i mennesker. Hendes motto er, at vi alle har hovedrollen i vores eget liv, så hvorfor ikke iscenesætte det som den person, du gerne vil være? Hvad vil du gerne huskes for, når du formidler et budskab til andre (fx ved jobsamtalen)? Vi har alle behov for forandring, at skabe noget nyt, både i og uden for os selv – og naturligvis efterlade et positivt indtryk.

 

INTRODUKTION TIL LINKEDIN

Overvejer du at få en profil på LinkedIn - men er usikker på, hvordan du bærer dig adl? Har du brug for inspiration til, hvordan du forbedrer din profil? Eller har du oprettet en profi - men er i tvil om potentialernel? 
Hvis dit svar er ja, så kom til denne workshop, tilbring nogle timer i selskab med Min A-kasse og bliv lidt mere klar på det hele. Denne workshop henvender sig altså primært til dig, der enten ikke har en LinkedIn profil eller som er helt ny bruger. På jobcaféen vil du høre om, hvad der er vigtigt at have med på dit LinkedIn CV, du vil høre om grupper og hvordan du kan følge forskellige virksomheder m.m. Du vil også have mulighed for at netværke med andre medlemmer og høre om deres erfaringer og eventuelle succeser.

Tid og sted: Torsdag d. 11. april, kl. 10.00 – 12.30, Ramsingvej 28a, 2500 Valby

Tilmelding på www.miaonline.dk

Der er 20 pladser der fordeles efter først til mølle

 

SÅDAN BRANDER DU DIG SELV PÅ LINKEDIN

- Ved Thomas Lay, SoMe ekspert og partner i virksomheden Social Proof

Er du ikke synlig på de sociale medier, så eksisterer du ikke. Dette er måske en sandhed med modifikationer. Og dog. Internettet bruges ikke alene til at finde egnende kandidater til ledige stillinger. Det bruges også til at tjekke din generelle online profil. Derfor er der vigtigt at være tilstede og blive set for det, du ønsker at blive set for. Vi vil kigge på de muligheder du har for at brande dig selv på LinkedIn og blive synlig for især potentielle arbejdsgivere og rekrutteringsbureauer. Hvordan skaber du et professionelt håndtryk. Hvordan får du mest muligt ud af dine netværksgrupper og hvad skal der til for at blive god til at skabe og vedligeholde relationer i LinkedIns grupper. Det nytter ikke noget at tro, at du kan få noget ud af dit netværk uden også at give noget til netværket. Samtidig skal du naturligvis synes, at det er overkommeligt og meningsfyldt for dig.

Medbring eventuelt din egen PC eller tablet, så du har mulighed for at arbejde på din profil undervejs.

Tid og sted: Onsdag d. 24. april, kl. 13.00 – 16.00, Ramsingvej 30, 2500 Valby

Tilmelding på www.miaonline.dk

Der er 40 pladser der fordeles efter først til mølle

 

THE JOB INTERVIEW – WORKSHOP IN ENGLISH

Finally, you are invited to a job interview - and it is your dream job. However, when you get over the first moments of joy end excitement, you begin to sweat the cold sweat and get nervous. What now? How does it work in Denmark? How will it go? How do you prepare yourself? What if you say something wrong and what questions will they ask? What should you ask them? The first impression means everything. At this workshop, we will come across the job interview from A – Z. From how to tackle nervousness and become aware of your body language to how to strengthen the story about yourself. What you may risk being asked about and how do you handle feedback on personality testing.

Time and place: Thursday, March 28 from 13.00 – 16.00

Sign-up on www.miaonline.dk

There are 20 seats distributed according to the first come first served principle

Kvinde_til_jobsamtale_Min_A-kasse.png

 

 

KOM GODT VIDERE I DIN JOBJAGT

- Om hvordan du undgår stress og får det bedre i hverdagen, selvom du er ledig

Kender du det, din jobsøgning er ved at tage magten i dit liv? Den styrer alt og du er ved at miste motivationen og håbet om, at du nok skal finde et job igen. A-kassen slynger regler i hovedet på dig og jobcentret bombarderer dig med møder og diverse (måske) nytteløse tilbud. På denne workshop får du tips og tricks til, hvordan tackler dette pres, hvordan du strukturerer din jobsøgning, så den ikke fylder det hele, og hvordan du med god samvittighed kan give slip på jobsøgningen og give dig selv et mentalt pusterum, så du får mere balance i hverdagen.

Tid og sted: Onsdag d. 13. marts, kl. 09.30 – 12.30, Ramsingvej 28a, 2500 Valby

Tilmelding på www.miaonline.dk

Der er 20 pladser, der fordeles efter først til mølle

LYKKE, ROBUSTHED OG POSITIV PSYKOLOGI

- Det at blive lykkelig er noget, der kan læres v. foredragsholder og stressekspert, Thomas Milsted

Thomas_Milsted_-_foredrag_28._feb._-_Kopi.jpg

Kan vi overhovedet, som et af verdens rigeste lande, tillade os at jage lykken, når mange millioner mennesker verden over lider og dør af sult, tørst og mangel på medicinsk behandling? Kan vi overhovedet tillade os at klage og være utilfredse over, at vi ikke har et job lige p.t., at vi ikke kan lande drømmejobbet her og nu, men må nøjes, når alt for mange mennesker oplever krig og ødelæggelser? Er vores higen efter lykke blot et udtryk for forkælelse af dimensioner? Måske.

Men faktum er, at uanset hvordan vi har det, vil vi altid gerne have det bedre. Og forkælelse – ja, måske er vi forkælede. Men måske er vores jagt på lykken også et udtryk for, at vi i vores del af verden ikke er så lykkelige endda? Lykkelige mennesker har en række fællestræk som dels viser, at vi alle sammen har forudsætningen for at blive lykkelige og dels viser at det at blive lykkelig er noget, der kan læres.

Vil du også gerne lære at blive mere lykkelig? Så tilmeld dig dette foredrag med Thomas Milsted, som er tidligere leder af Center for Stress og Trivsel og nu medlem af Stresstænketanken og Tænketanken ”Lighed i Sundhed”. Du vil helt sikkert blive inspireret og måske også overrasket.

Tid og sted: Torsdag d. 28. februar, kl. 13.00 – 15.00, Ramsingvej 30, 2500 Valby

Tilmelding på www.miaonline.dk

Der er 60 pladser der fordeles efter først til mølle

JOBSAMTALEN

Jubii... Du er blevet kaldt til jobsamtale. Når den første glæde har lagt sig, kan du pludselig mærke nervøsiteten komme buldrende. For hvad gør du nu? Hvordan vil de gå? Hvordan forbereder du dig? Hvad hvis du siger noget forkert? Og hvilke spørgsmål skal du forberede dig på? Og hvordan reagerer du på feedback fra en eventuel personlighedstest? Det første indtryk betyder alt. Derfor kommer vi på dette kursus omkring jobsamtalen fra A – Z; fra hvordan du tackler din nervøsitet og bliver bevidst om dit kropssprog til hvordan du styrker fortællingen om dig selv.

Tid og sted: Torsdag d. 14. februar, kl. 13.00 – 16.00, Ramsingvej 28a, 2500 Valby

Tilmelding på www.miaonline.dk

Der er 20 pladser der fordeles efter først til mølle

 

Julefrokostindbydelsen til medlemmerne JPEG 

 

 

 

--------------------------------------------------------

Introduktion til LinkedIn

Tendensen er tydelig og stigende: Flere og flere virksomheder bruger LinkedIn som rekrutteringska­nal, og rigtig mange finder en ny medarbejder via LinkedIn. Samtidig er det en fantastisk god og nem måde at holde styr på dit professionelle netværk på.

Har du endnu ikke fået oprettet en profil på LinkedIn? Er du nysgerrig og vil gerne vide lidt mere om, hvad det er, og hvordan du kan bruge det i din jobsøgning? Så er denne Jobcafé måske noget for dig.

Linkedin.png

Jobcaféen henvender sig primært til dig, der enten ikke har en LinkedIn-profil eller som er ny bruger, men ikke rigtig ved, hvad du kan bruge det til.

På jobcaféen vil du høre om grupper, hvordan du kan følge forskellige virksomheder, finde ud af hvilke virksomheder, der er i dit netværk m.m.

Vi serverer te, kaffe og kage

Tid og sted: mandag d. 3. december 10.00 – 13.00, Min A-kasse, Ramsingvej 28, 2500 Valby

Der er 20 pladser der fordeles efter først til mølle.

Sådan tilmelder du dig:

-------------------------------------------------

The job interview

You have been invited to a job interview - and it is the job of your dreams...

However, when you are over the first moments of joy end excitement, you begin to sweat the cold sweat for what now… How does it work in Denmark? How will it go? How do you prepare yourself? What if you say something wrong and what questions will they ask? What should you ask them? At this workshop, we will come across the job interview from A – Z. From how to tackle nervousness and become aware of your body language to how to strengthen the story about yourself. What you may risk being asked about and how do you handle feedback on personality testing.

We will serve tea, coffee and cake

 

Jobsamtale_mand_og_kvinde.jpg

 

Time and place: Thursday December 13 from 10.00 – 13.00, Min A-kasse, Ramsingvej 28, 2500 Valby

There are 20 seats are distributed after first come first served.
Registration: http://miaonline.dk


Overståede jobcaféer

Take control over your stress and succeed in your job search (workshop in English)

Do you know the feeling that your job search is taking over everything in your life? It controls everything and you are losing your motivation and the belief that you will ever find a job again. The unemployment fund is bombarding you with rules, your Jobcenter calls you for an endless number of meetings and miscellaneous courses, and internship you might not believe will bring you any closer to a job.

Do not worry! This workshop will give you ideas and tools how to tackle this pressure. How you structure your job search so it does not control you and how you – with a good conscience - can let go of job search and give yourself a mental break so you get more balance in your everyday life. Additionally, you get the opportunity to network with other job seekers.

We will serve tea, coffee and cake

Time and place: Thursday November 15 from 13.00 – 15.00, Min A-kasse, Ramsingvej 28, 2500 Valby

There are 20 seats are distributed after first come first served.

Registration: http://miaonline.dk/

Jobsamtalen

Du er endelig blevet inviteret til jobsamtale – og det er oven i købet til drømmejobbet ...

Når den første glæde har lagt sig, begynder du dog at svede angstens kolde sved, for hvad nu? Hvordan skal det dog gå? Hvordan forbereder du dig? Hvad hvis du siger noget forkert og hvilke spørgsmål bliver du mon stillet og hvad skal selv spørge ind til? Det første indtryk betyder alt.

Kvinde_til_jobsamtale_Min_A-kasse.png

På denne workshop kommer vi omkring jobsamtalen fra a – z fra hvordan du tackler nervøsitet og bliver bevidst om dit kropssprog til hvordan du styrker fortællingen om dig selv. Hvad du kan risikere at blive spurgt om og hvordan håndterer du feedback på personlighedstest.

Vi serverer te, kaffe og kage

 

Tid og sted: torsdag d. 29. november 13.00 – 16.00, Min A-kasse, Ramsingvej 28, 2500 Valby

Der er 20 pladser der fordeles efter først til mølle.

Sådan tilmelder du dig:

 

Mikael Kamber: Sådan bliver du stærkere

Alt for mange lader karrieren styre af tilfældigheder. Se, hvordan du tager kontrollen tilbage og bliver en stærkere version af dig selv.

"Stærkere – dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder" er titlen på tv-vært Mikael Kambers seneste bog, som han har udgivet sammen med personlig motivator ”René Oehlenschlæger.

Billede_af_Mikael_Kamber.jpg

”Mange lever en tilværelse, hvor de møder nogle tilfældige mennesker, får tilfældige jobtilbud og måske får de en forfremmelse, som fører dem ind i det næste job. Hvis du lever sådan, så er det ikke dig, der styrer dit liv, men karrieren og omverdenen, der styrer dig”, siger Mikael Kamber. Hvis du gerne vil lære at blive bevidst om styrkerne i dig selv og tage styringen over dit næste karriereskridt, så deltag i dette foredrag og denne workshop, hvor Mikael Kamber dykker ned i, hvad styrker er, og hvordan vi kan bruge flere kræfter på at finde frem til vores styrker end på svagheder. Bl.a. vil Mikael Kamber dele ud af konkrete styrkeværktøjer, der hjælper dig med at finde ind til dine styrker og løfter dig. Dagen er spækket med øvelser, diskussion og et godt grin.

Tid og sted: Tirsdag d. 23. oktober 2018 kl. 12.30 – 16.30, Min A-kasse Serviceforbundet, Ramsingsvej 30, 2500 Valby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min A-kasse

Min A-kasse sætter en ære i både at holde kontingentet nede og servicen i top. Heldigvis er vi blandt de billigste a-kasser i Danmark, samtidig med at Min A-kasse ligger i top på medlemstilfredshed i både MSI og STARs undersøgelser. 

Denne hjemmeside bruger cookies. Læs mere om vores cookies på siden fortrolighedspolitik. Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter